Patrick en Inge van Schaik vochten de afgelopen jaren allebei tegen kanker. Zij is inmiddels genezen van borstkanker, maar hij heeft een ongeneeslijke hersentumor.
Volledig scherm
Patrick en Inge van Schaik vochten de afgelopen jaren allebei tegen kanker. Zij is inmiddels genezen van borstkanker, maar hij heeft een ongeneeslijke hersentumor. © Rianne den Balvert

Als mama en papa moeten zeggen dat ze kanker hebben

Drie kinderen, goede banen, een nieuw huis, mooie vakanties. Inge (46) en Patrick van Schaik (49) uit Kamerik hadden een gedroomd leven. Tot ze binnen een jaar allebei werden getroffen door een ernstige ziekte. ,,Het is wel fijn dat we veel dingen van elkaar begrijpen."

0 reacties

  1. Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordopdracht

    Rechtbank spreekt Henk R., alias de 'Zwarte Cobra', vrij van dubbele moordop­dracht

    De rechtbank heeft Henk R., alias de ‘Zwarte Cobra’ vrijdag vrijgesproken van het geven van de moordopdracht op de Griekse diamantair en drugshandelaar Henie Shamel en de doodslag op zijn vriendin Anne de Witte in Antwerpen, bijna dertig jaar geleden. De twee werden op 9 mei 1993 kort na middernacht in een geparkeerde auto onder vuur genomen door twee mannen en overleden enkele dagen later aan hun verwondingen.