Feyenoord-fans bekogelen de politie met vuurwerk en stenen, voorafgaand aan de laatste training in aanloop naar de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax.
Volledig scherm
Feyenoord-fans bekogelen de politie met vuurwerk en stenen, voorafgaand aan de laatste training in aanloop naar de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax. © ANP

Aangekondigde politiestaking tijdens Feyenoord - Ajax van de baan, Klassieker gaat door

UpdateDe aangekondigde staking van de politievakbonden tijdens de voetbalwedstrijd Feyenoord - Ajax gaat niet door. De bonden zijn uitgenodigd om maandag om tafel te gaan met het kabinet, om onder meer te praten over de nieuwe politie-cao, vaccineren en de werkdruk.

  1. LIVE | Stormloop op goedkope vliegtickets naar Marokko, Israël schrapt binnen dragen mondkapje
    coronavirus

    LIVE | Stormloop op goedkope vliegtic­kets naar Marokko, Israël schrapt binnen dragen mondkapje

    Marokko opent veel grenzen weer voor reizigers uit het buitenland. Marokkanen die elders verblijven, kunnen met korting een reis naar het geboorteland boeken. De toeloop is enorm. Tot eind augustus zijn vrijwel alle vluchten volgeboekt. Een landelijke actiedag waarbij prikbussen naar wijken gaan waar de inentingsbereidheid laag is, moet helpen om de kabinetsdoelstelling van 85 procent gevaccineerden te halen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.