Volledig scherm
Zwembad de Spetter in Tholen (archiefbeeld). © PZC

Zwembad De Spetter in Tholen opent weken later

THOLEN - Zwembad De Spetter in Tholen gaat na de renovatie niet op 27 april open, maar weken later. Door de weersomstandigheden in de afgelopen weken is er vertraging is opgelopen bij het coaten van het zwembad en het herstellen van het terrein. Omdat het bad later opent, blijft het in september ook langer open.

Op 27 april, Koningsdag, is er al wel de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het zwembad. Na de aubade op de Markt in Tholen zal een stoet onder begeleiding van Concordia tussen 10.00 en 11.00 uur langs het zwembad gaan om een indruk te krijgen van alle vernieuwingen. Dan wordt ook bekend wanneer het bad open gaat.

De voorinschrijving voor zwemles en het afhalen van de abonnementen, wat gepland stond op 18 en 20 april, gaat niet door. Inschrijven voor zwemles en het afhalen van de abonnementen kan nu op 30 april van 10.00-14.00 uur, 2 mei van 17.00-20.00 uur en 4 mei van 10.00-14.00 uur. Abonnementen zijn voor beide gemeentelijke zwembaden geldig, dus abonnementhouders kunnen vanaf Koningsdag al wel naar zwembad Haestinge in Sint-Maartensdijk.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom