Volledig scherm
PREMIUM
Steenbergen - 9-2-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - Het het Snorrebal in De Joosse ging vandaag de carnavalsperiode van 2019 in © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Zo viert de gemeente Steenbergen de ‘elfde van de elfde’

STEENBERGEN - Het carnavalsseizoen gaat weer beginnen. In de verschillende plaatsen in de gemeente Steenbergen wordt aanstaand weekend en maandag - op 11/11 zelf - de start van carnaval gevierd.

In Peeloofdurp (Dinteloord) kunnen feestgangers zaterdagavond terecht in ‘t Cafeetje, aan de Westvoorstraat 14 voor het Loofbal. Het Loofbal begint om 20.11 uur, na de herdenkingsmis voor oorlogsslachtoffers. Op het Loofbal wordt de Gouwe Pee uitgereikt, wordt het motto bekendgemaakt en zal de stichting nog een ander nieuwtje bekendmaken.

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom