Voor Thierry de Heer (D66) voelt ook de herziene begroting 2020 van de gemeente Woensdrecht als lopen op te nauwe schoenen. De eerste versie vanwege de zorgkostenexplosie, de nieuwe door de gevolgen van de corona-crisis.
Volledig scherm
Voor Thierry de Heer (D66) voelt ook de herziene begroting 2020 van de gemeente Woensdrecht als lopen op te nauwe schoenen. De eerste versie vanwege de zorgkostenexplosie, de nieuwe door de gevolgen van de corona-crisis. © archieffoto Pix4Profs/Jan Stads

‘Zere tenen door begroting die voelt als te nauwe schoenen’

HOOGERHEIDE - Tegenvallende zorgkosten dwongen de gemeente Woensdrecht de begroting 2020 bij te stellen. De nieuwe versie die deze week is aangenomen, toont een bescheiden plusje. Maar nu hangt er een donkere corona-wolk boven.

  1. Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuinigingsoperatie loopt vertraging op

    Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuini­gings­ope­ra­tie loopt vertraging op

    BERGEN OP ZOOM - Een krappe meerderheid van de gemeenteraad heeft deze week keihard aan de noodrem getrokken en daarmee abrupt een einde gemaakt aan de snelheid waarmee het college nog dit jaar miljoenen wilde bezuinigen. Het college moet zijn huiswerk overdoen en met aparte bezuinigingsvoorstellen komen voor onderwerpen die politiek gevoelig liggen zoals subsidies voor verenigingen en het onderhoud van de stad.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom