Volledig scherm
Woonwagenbrand aan Eikenlaan in Halsteren © Instagram wijkagenten Bergen op Zoom

Woonwagen gaat in vlammen op in Halsteren

HALSTEREN - Aan de Eikenlaan in Halsteren is zondagochtend even voor 06.00 uur brand uitgebroken in een woonwagen. Om 06.50 uur kon het sein brand meester worden gegeven. Niemand raakte gewond. Dat meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. 

Er was sprake van een uitslaande brand. Door een zogenoemd waterscherm te leggen kon de brandweer voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastliggende woonwagens. De woonwagen waarin de brand uitbrak raakte zwaar beschadigd.

Bij de brand ontplofte een gasfles. Of de ontploffing de oorzaak of het gevolg was van de brand, kon de woordvoerder niet zeggen. ,,Maar meestal is een ontplofte gasfles niet de oorzaak.”

De gemeente adviseerde omwonenden via Twitter om ramen en deuren dicht te doen bij rook- of stankoverlast, en ventilatiesystemen uit te schakelen.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom