Volledig scherm
foto ter illustratie © Thinkstock

Woninginbraak in Sint-Annaland

SINT-ANNALAND - Een woninginbraak heeft zaterdagochtend plaatsgevonden aan de Casembrootstraat in Sint-Annaland. Wat de inbrekers hebben gestolen is niet bekend. Zo meldt 112Markiezaten.

Volgens de politie vond de inbraak plats om 04.08 uur. Het is niet de eerste keer dat er in deze woning ingebroken werd, laat de politie weten. De inbrekers zijn vermoedelijk naar binnen gekomen via een raam. 

De politie roept mensen op om contact op te nemen via 0900-8844 als u iets gezien of gehoord heeft en om camerabeelden in de omgeving van de Casembrootstraat te controleren op verdachte situaties.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dag Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Dag Bergen op Zoom

    Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt voor BN DeStem houd ik het op 18 juli voor gezien. Officieel ga ik op 1 september uit dienst, maar ik heb nog de nodige vakantiedagen op te souperen tot dat moment. Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Dongen. Ik heb ze allemaal een keertje onder mijn hoede gehad voordat ik in 2012 adjunct-hoofdredacteur werd. Eind 2015 strijk ik neer in Bergen op Zoom waar ik mijn voorlopig laatste jaren als journalist heb doorgemaakt. Een genot. Want wat is dit toch een mooie stad. Voor mij de mooiste plek waar ik heb gewerkt in al die jaren. Wat ik straks ga doen, ik weet het nog niet. Mocht u een leuke baan weten in de communicatiehoek, ik hoor het graag. Maar ik ga dit jubelstadje en zijn inwoners missen. Wat precies? Nou vooruit. Zomaar een lijstje, in willekeurige volgorde:

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom