Volledig scherm
PREMIUM
De jonge ondernemer Arjan van de Watering uit Lepelstraat is creatief met containers. Met zijn bedrijf Guwa Container Homes bouwt hij ze onder meer om tot woningen, als oplossing voor de schaarste op de huizenmarkt. © Pix4Profs/Chris van Klinken

Wonen naar wens, maar dan in een zeecontainer

LEPELSTRAAT/HALSTEREN - Niets zo flexibel als een zeecontainer: de jonge ondernemer Arjan van de Watering uit Lepelstraat maakt met zijn bedrijf Guwa Container Homes woningen maat voor bijvoorbeeld mantelzorgers of arbeidsmigranten. Maar ook een bar, zwembad, beursstand of sanitair blok is mogelijk. 

Van de Watering (21) rondt in januari zijn studie commerciële economie af aan de Avans Hogeschool in Breda, maar zette donderdag bij de notaris al zijn handtekening voor de officiële start van zijn bedrijf, statutair gevestigd in Halsteren.

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom