De wolf die toesloeg in de Ooijpolder. Volgens de provincie Noord-Brabant is de kans groot dat het gaat om dezelfde wolf als degene die nu in Nieuw-Vossemeer rondhangt.
Volledig scherm
De wolf die toesloeg in de Ooijpolder. Volgens de provincie Noord-Brabant is de kans groot dat het gaat om dezelfde wolf als degene die nu in Nieuw-Vossemeer rondhangt. © Still uit video Wilbert Verriet

Wolf zwerft al drie dagen rond in Nieuw-Vossemeer: ‘Onbeschermde schapen zijn een prikkel’

NIEUW-VOSSEMEER - De wolf die al drie dagen rondzwerft in Nieuw-Vossemeer, heeft weer slachtoffers gemaakt: drie drachtige schapen. Boer Henk van Meel weet niet wat te doen: ,,Je kan er niks tegen beginnen.” Dinsdagnacht waren zeven schapen van een collega al de klos.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom