Het terrein van de vervallen steenhouwerij Glatt bij Putte is een van de locaties die dienst zou kunnen doen voor de centrale huisvesting van arbeidsmigranten. Maar de gemeente is nog beleid aan het ontwikkelen en bouwbedrijf De Nijs-Soffers, eigenaar van het complex, houdt ook andere opties open.
Volledig scherm
PREMIUM
Het terrein van de vervallen steenhouwerij Glatt bij Putte is een van de locaties die dienst zou kunnen doen voor de centrale huisvesting van arbeidsmigranten. Maar de gemeente is nog beleid aan het ontwikkelen en bouwbedrijf De Nijs-Soffers, eigenaar van het complex, houdt ook andere opties open. © Peter de Brie

Woensdrecht wil arbeidsmigranten bij elkaar en buiten kernen huisvesten

HOOGERHEIDE/PUTTE - De gemeente Woensdrecht wil de verhuur van woonhuizen aan arbeidsmigranten indammen en hen concentreren op enkele centrale huisvestingslocaties. Het Glatt-terrein bij Putte is een optie, maar nog verre van zeker.

  1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
    PREMIUM
    Met video's

    Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

    Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.