Wethouder Henk Kielman van de gemeente Woensdrecht is, na rode cijfers in 2019, tevreden dat de jaarrekening 2020 een plus van 1,4 miljoen euro vertoont. Ook de Perspectievennota 2021-2025 stemt hem optimistisch.
Volledig scherm
Wethouder Henk Kielman van de gemeente Woensdrecht is, na rode cijfers in 2019, tevreden dat de jaarrekening 2020 een plus van 1,4 miljoen euro vertoont. Ook de Perspectievennota 2021-2025 stemt hem optimistisch. © Peter de Brie

Woensdrecht houdt 1,4 miljoen over in 2020: ‘Ik ben wel eens minder blij geweest’

HOOGERHEIDE - Na de rode cijfers over 2019 heeft de gemeente Woensdrecht scherper gecontroleerd en gewerkt, met herstel tot gevolg. De jaarrekening 2020 toont een plus van 1,4 miljoen euro en de doorkijk tot 2025 oogt positief.

  1. De man die De Maagd en Gebouw-T moet verbinden: ‘Bergen op Zoom verdient podia om trots op te zijn’
    PREMIUM
    Interview

    De man die De Maagd en Gebouw-T moet verbinden: ‘Bergen op Zoom verdient podia om trots op te zijn’

    BERGEN OP ZOOM - De samenwerking van Theater de Maagd en Gebouw-T gaat een nieuwe fase in. Beide organisaties moeten in elkaar schuiven tot een krachtig cultuurpodium waar ook het onderwijs en het bedrijfsleven bij aanhaken. Gert-Jan de Koster is aangesteld als kwartiermaker en maakt het plan van aanpak. ,,Ik ben ervan overtuigd dat we iets bijzonders gaan creëren.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom