Will Smith en Martin Lawrence dagen Rico Verhoeven uit voor gevecht

VIDEOHALSTEREN - Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you? Een vraag die dinsdag korte tijd voor hersenkrakers heeft gezorgd bij de uit Halsteren afkomstige Rico Verhoeven. Hij is door Bad Boys-acteurs Will Smith en Martin Lawrence uitgedaagd voor een gevecht. Hun voorstel begint enthousiast, maar eindigt in een deceptie: de bokswedstrijd gaat er niet komen. Ze durven niet. 

,,Hoe gaat het Rico? De Bad Boys hier. We dagen je uit voor een gevecht met deze twee badass politiemannen”, aldus Will Smith en Martin Lawrence in het filmpje. Wat volgt zijn boksbewegingen die menig mens bang zullen maken. Maar niet kickbokser Rico Verhoeven.

Hoe meer seconden er in het filmpje verstrijken, hoe banger de Bad Boys worden. Ze krabbelen terug. “Rico Verhoeven is een bad boy. We gaan niet tegen je vechten.” De acteurs blijken de video slechts gemaakt te hebben als promo voor hun nieuwe film Bad Boys For Life, die op 23 januari op het witte doek verschijnt.

De komische actiefilm is de derde in de ‘Bad Boys’-reeks en brengt Will en Martin terug naar hun vertrouwde rollen als politieagenten Mike Lowrey en Marcus Burnett. Dit keer gaan ze de strijd aan met Armando Armas, de leider van een drugskartel.

Volledig scherm
Martin Lawrence en Will Smith © Twitter

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom