Zo trof Joost van de Graaf zondag zijn auto aan: zonder rechtervoorwiel. De dief was zo 'vriendelijk' de gebruikte krik achter te laten.
Volledig scherm
Zo trof Joost van de Graaf zondag zijn auto aan: zonder rechtervoorwiel. De dief was zo 'vriendelijk' de gebruikte krik achter te laten. © Joost van de Graaf

Wiel gejat van auto verpleegkundige: ‘Mocht je zorg Bravis nodig hebben, hoop ik dat je erover nadenkt’

HALSTEREN - Er zijn ergere dingen, dat weet Joost van de Graaf uit Halsteren ook wel. Maar in deze tijd van coronavirus kon hij het niet laten even publiekelijk zijn ongenoegen te uiten over de diefstal van een wiel van zijn auto.

Hij plaatste zondag dit bericht op Facebook: 

Beste dief,

Jouw besluit om vannacht in Halsteren een wiel van onze C1 te stelen en bij onze buren te proberen hetzelfde te doen is best teleurstellend. Dat betekent namelijk ook dat je een verpleegkundige belet om op het werk te komen. Mocht je binnenkort de zorg van het Bravis ziekenhuis nodig hebben, dan hoop ik dat je er nog eens over nadenkt...

Let een beetje op elkaar.

P.S. bedankt voor de krik.

Iemand iets gezien of gehoord? Laat het weten!

Waarschuwen

Quote

Het is triest dat je het haar niet makkelijk maakt om op haar werk te komen, juist in deze tijd

Joost van de Graaf

Volgens Van de Graaf hebben de dieven dus ook bij de buren geprobeerd hun slag te slaan en een meter of dertig verderop is nog een krik bij een auto aangetroffen. ,,Ik wil mensen hiervoor waarschuwen.  Daarnaast wilde ik toch iets zeggen over het feit dat mijn vrouw  verpleegkundige is in Roosendaal. Het is triest dat je het haar niet makkelijk maakt om op haar werk te komen, juist in deze tijd.”

Rondtrekkende bendes

De politie waarschuwt al langer voor rondtrekkende bendes die het her en der in ons land gemunt hebben op auto-onderdelen. In Halsteren zijn de laatste tijd meer autobezitters gedupeerd, blijkt uit reacties die Van de Graaf op Facebook krijgt.

 Veel mensen vallen hem daar bij in het uiten van ongenoegen over de diefstal: ‘Ongelofelijk', 'hoe durven ze', 'bizar’, ‘onbegrijpelijk’.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom