Als je thuis een gratis online taaltraining volgt heb je kans dat de kat even meegluurt.
Volledig scherm
Als je thuis een gratis online taaltraining volgt heb je kans dat de kat even meegluurt. © Twitter Rolien1966

Wie zich thuis verveelt en Engels wil leren: EBC Talen geeft gratis online trainingen

BERGEN OP ZOOM  EBC Taleninstituut  biedt vanaf volgende week gratis online taaltrainingen Nederlands en Engels aan voor mensen die vanwege het coronavirus noodgedwongen thuis zitten. 

,,We willen graag een steentje bijdragen in deze onzekere tijden", zegt Li-ja Termijn van EBC Talen. Het mes snijdt aan twee kanten. ,,Mensen die zich thuis zitten te vervelen kunnen gratis hun Nederlands of Engels verbeteren. Onze trainers kunnen ervaring op doen met het online lesgeven.”

Voor beginners en half gevorderden

Er is gekozen voor Nederlands en Engels omdat de cursus Engels het grootst is bij EBC. ,,En Nederlands doen we voor mensen uit het buitenland die hier nu zijn maar tijdelijk geen werk hebben.”

De taaltrainingen voor beginners en half gevorderden starten in de loop van volgende week. Twee maal per week geeft een docent op vaste tijden de lessen. Deelnemers moeten zelf een computer, tablet of mobiele telefoon met geluid en microfoon en liefst ook een camera hebben. 

Opgeven per mail

Wie interesse heeft kan een mail sturen naar ebctalen@ebc.nl met als onderwerp online leren en in de mailtekst je naam en de gewenste taal.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom