Volledig scherm
Annette Stinenbosch neemt tijdelijk het onderdeel 'vrije tijd' over van Arjan van der Weegen. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Wethouders Bergen op Zoom herverdelen tijdelijk portefeuilles

BERGEN OP ZOOM - Het college van Bergen op Zoom heeft de portefeuilles van de wethouders tijdelijk verdeeld. Door een stevige burn-out is wethouder Arjan van der Weegen tot het einde van het jaar uitgeschakeld. De overige wethouders nemen tot die tijd zijn taken over.

In grote lijnen bestaat de portefeuille van Van der Weegen uit twee onderdelen: economie en vrije tijd, waar ook sport, cultuur en toerisme onder valt. Barry Jacobs neemt economie over. Vrije tijd wordt toegevoegd aan de portefeuille van Annette Stinenbosch. Om de werklast bij deze twee wethouders niet te groot te laten zijn, worden onderdelen van hun werk weer verdeeld onder de andere collegeleden. Zo neemt Andrew Harijgens de omgevingsweg over van Jacobs, bijvoorbeeld en worden vergunningen en ruimtelijke ordening ondergebracht bij Patrick van der Velden.

Die laatste wethouder is de komende tijd ook aangewezen als eerste locoburgemeester. Van der Weegen hoopt zijn werkzaamheden begin 2019 weer op te pakken. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom