Volledig scherm
Recreatiegebied de Grote Melanen © Gemeente Bergen op Zoom

Wethouder geeft opening van zaken over Grote Melanen in Halsteren

HALSTEREN - Voor het eerst geeft wethouder Ton Linssen opening van zaken over de plannen met de Grote Melanen in Halsteren.

Dorpsraad Halsteren, CDA, ze vielen over hem heen de afgelopen weken. 'Om de onrust weg te nemen' geeft hij nu toch een gedetailleerde inkijk in de plannen zoals recreatieondernemer Ton Derks uit Volkel die bij de gemeente Bergen op Zoom heeft ingebracht. Op verzoek van de gemeente overigens. Die plannen liggen ter beoordeling bij de provincie Noord-Brabant, pas eind 2013 komt er duidelijkheid, is de verwachting.

Lees vrijdag meer in BNDeStem of op de iPad.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ik shop mijn kerstinkopen lokaal
  Geef uw mening

  Ik shop mijn kerstinko­pen lokaal

  Kerst staat voor de deur, en hoewel in veel gezinnen Sinterklaas al is langs geweest, liggen er naar verwachting over ruim een week toch ook weer cadeautjes onder de kerstboom bij veel Nederlandse huishoudens. Goed nieuws voor winkeliers zou je denken, maar met de kleine middenstand gaat het helemaal niet goed. Vooral buiten de grote steden zou bij een op de drie kleinere winkeliers die bijvoorbeeld kleding, speelgoed of boeken verkopen, sprake zijn van stille armoede.
 2. John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politiewerk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’
  PREMIUM
  PTSS

  John uit Roosendaal liep trauma's op tijdens zijn politie­werk: ‘Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang’

  MURCIA - Daar zit je dan. In Zuid Spanje. Amper 51 jaar oud en door een chronische complexe posttraumatisch-stressstoornis genoodzaakt al je schepen achter je te verbranden. PTSS. De diagnose voelde voor Roosendaler John Luijsterburg als een bevrijding èn als een vonnis. Zijn ziektebeeld is zo heftig, dat alleen een prikkelvrije omgeving ver van alles dat hij ooit heeft gezien en meegemaakt het leven een beetje leefbaar maakt. “Sommige oud-collega’s zeggen smalend dat ik hier elke dag vakantie vier. Ik zou alles inleveren om weer gezond terug te kunnen. De realiteit? Genezen zal ik nooit. Ik heb levenslang.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom