Volledig scherm
PREMIUM
Goed ingepakt kijkt Ria toe. Ze wilde nog graag een keer het kerstconcert in de kerk meemaken. © Pix4Profs/Peter Braakmann

WensAmbulance wil meer wensen uit West-Brabant vervullen, zoals die van Ria (74): ‘Dit is geweldig’

DINTELOORD - Ria Hartman (74) is het stralend middelpunt. Vrijdag 14 december halen was haar ultieme doel: die avond kon ze naar het kerstconcert in de Hervormde Kerk. Met haar naasten en dankzij de WensAmbulance.

Ria leeft dag voor dag. Ze gaat hard achteruit; wat ze gisteren nog kon, kan ze vandaag niet meer. Of ze deze vrijdag zou halen was voor haar ook nog maar de vraag. De levensverwachting volgens haarzelf? Een paar dagen, misschien een weekje. Ria weegt nog maar halverwege de 30 kilo.

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom