Volledig scherm
De grote droom van Maartje (8) uit Ede komt uit: ze mag bruidsmeisje zijn! © privébezit

Wens van Maartje (8) komt uit: ze mag bruidsmeisje zijn van Dennis en Elien uit Steenbergen

STEENBERGEN - Dennis Wennekers en zijn aanstaande echtgenote Elien laten op 7 juli een langgekoesterde wens van de 8-jarige Maartje van Polen uit Ede (Gelderland) in vervulling gaan. Het meisje mag op die dag namelijk bruidsmeisje zijn bij het paar uit Steenbergen, dat dan in het huwelijksbootje stappen.

De 8-jarige Maartje speelt altijd in een trouwjurk en wilde graag eens bruidsmeisje zijn. Maar omdat al haar familieleden al getrouwd waren, kon dat nooit. Daardoor besloot haar moeder een oproep te plaatsen in het AD.

Die oproep werd daarna weer besproken op Radio 2. ,,Mijn vrouw en ik luisterden 's ochtends tijdens het ontbijt naar de radio en hoorden de oproep'', vertelt Wennekers. ,,We keken elkaar aan en dachten 'waarom niet'?''

Tien minuten nadat zijn toekomstige vrouw Elien reageerde op de oproep hing Radio 2 al aan de lijn. En dus is Maartje op 7 juli bruidsmeisje op de bruiloft van het tweetal. ''Het voelt heel fijn om iets goeds te doen voor Maartje en haar ouders.''

Naast Maartje zullen ook 7-jarige zoon van het stel, een nichtje en nog twee andere meisjes bruidskinderen zijn op de bruiloft.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom