De meeste mensen in Woensdrecht weten waar ze moeten zijn met hun hulpvraag in het kader van de Wmo. Al is niet iedereen tevreden over de eigen bijdrage voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp.
Volledig scherm
De meeste mensen in Woensdrecht weten waar ze moeten zijn met hun hulpvraag in het kader van de Wmo. Al is niet iedereen tevreden over de eigen bijdrage voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp. © Hans Kooyman

Weg naar Wmo in Woensdrecht moet nog bekender

De meeste 'klanten' van de gemeente Woensdrecht zijn tevreden over de ondersteuning vanuit de Wmo, en wethouder Lars van der Beek dus ook. Maar qua bekendheid met alle kansen, kosten en cliëntenondersteuners valt er nog een wereld te winnen.

  1. Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tienduizend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’
    PREMIUM

    Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tiendui­zend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’

    Het is een landelijke trend: de vraag naar grote loodsen, magazijnen en distributiecentra is nog nooit zo hoog geweest. Ook in West-Brabant is dit te merken: ,,Als iemand me morgen tienduizend vierkante meter geeft, kan ik het zó verhuren”, zegt Charles Suijkerbuijk van Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed in Roosendaal. ,,Helaas is er weinig tot geen aanbod.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom