Bart van der Veen (met vlag) en Jim Raaijmakers roepen inwoners van de gemeente Woensdrecht ook dit jaar weer op om op 24 oktober, aanstaande zondag, de Canadese vlag uit te hangen om de bevrijders te eren en de Slag om Woensdrecht te herdenken.
Volledig scherm
Bart van der Veen (met vlag) en Jim Raaijmakers roepen inwoners van de gemeente Woensdrecht ook dit jaar weer op om op 24 oktober, aanstaande zondag, de Canadese vlag uit te hangen om de bevrijders te eren en de Slag om Woensdrecht te herdenken. © archieffoto Marina Popova/Pix4Profs

Weer actie met Canadese vlaggen: ‘Slag om Woensdrecht levend houden’

WOENSDRECHT - Met de oproep om in de hele gemeente Canadese vlaggen op te hangen hopen Bart van der Veen en Jim Raaijmakers op zondag 24 oktober, de dag in 1944 waarop Woensdrecht werd bevrijd, de Slag om Woensdrecht levend te houden.

  1. Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tienduizend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’
    PREMIUM

    Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tiendui­zend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’

    Het is een landelijke trend: de vraag naar grote loodsen, magazijnen en distributiecentra is nog nooit zo hoog geweest. Ook in West-Brabant is dit te merken: ,,Als iemand me morgen tienduizend vierkante meter geeft, kan ik het zó verhuren”, zegt Charles Suijkerbuijk van Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed in Roosendaal. ,,Helaas is er weinig tot geen aanbod.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom