Met de Bergse Stephanie Franken gaat het juist goed op Instagram. Ze deelt dan ook vooral interieurfoto's en -tips, en daar is in deze periode wel vraag naar.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de Bergse Stephanie Franken gaat het juist goed op Instagram. Ze deelt dan ook vooral interieurfoto's en -tips, en daar is in deze periode wel vraag naar. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Waar lopen influencers tijdens corona tegenaan? ‘Het zoeken naar goede locaties is nu moeilijk’

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Bedrijven besteden minder geld aan reclame, reizen zit er voorlopig niet in, festivals gaan ook niet door. Dat is een domper voor veel influencers, die daar vaak van leven. Hoe gaan zij om met de coronacrisis? Een rondgang langs influencers in West-Brabant.

 1. Avondklok? In West-Brabant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen
  PREMIUM

  Avondklok? In West-Bra­bant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen

  BREDA - Het kabinet wil een avondklok instellen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tussen 20.30 en 04.30 uur mag er dan niemand meer naar buiten. Op de maatregel worden wel een paar uitzonderingen gemaakt, onder meer voor mantelzorgers. Mensen mogen ook in het geval van een calamiteit of voor ‘dringende hulp aan mens en die’ nog wel naar buiten, aldus premier Mark Rutte woensdag tijdens een persconferentie.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad
  Play

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad

 2. ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Osdorp
  Play

  ME maakt einde aan onrustig uurtje in Amsterdam-Os­dorp