Met de Bergse Stephanie Franken gaat het juist goed op Instagram. Ze deelt dan ook vooral interieurfoto's en -tips, en daar is in deze periode wel vraag naar.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de Bergse Stephanie Franken gaat het juist goed op Instagram. Ze deelt dan ook vooral interieurfoto's en -tips, en daar is in deze periode wel vraag naar. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Waar lopen influencers tijdens corona tegenaan? ‘Het zoeken naar goede locaties is nu moeilijk’

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - Bedrijven besteden minder geld aan reclame, reizen zit er voorlopig niet in, festivals gaan ook niet door. Dat is een domper voor veel influencers, die daar vaak van leven. Hoe gaan zij om met de coronacrisis? Een rondgang langs influencers in West-Brabant.

De pas 16-jarige Amber van Sint Annaland uit Roosendaal is een jaar geleden begonnen op Instagram. Inmiddels heeft ze ongeveer 9.000 volgers en meerdere bedrijven waar ze mee samenwerkt. Ze merkt dat er iets meer aanvragen zijn. ,,Ik werk vooral samen met online kledingbedrijven”, vertelt ze. ,,Nu iedereen thuis zit, shoppen mensen meer online. En die bedrijven willen dan natuurlijk extra promotie.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom