Er wordt geen straf geëist tegen een 52-jarige vrouw uit Halsteren, omdat zij zo aangeslagen was door het ongeluk dat zij veroorzaakt heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Er wordt geen straf geëist tegen een 52-jarige vrouw uit Halsteren, omdat zij zo aangeslagen was door het ongeluk dat zij veroorzaakt heeft. © Thinkstock

Vrouw uit Halsteren erg aangeslagen door ongeluk dat ze veroorzaakte: geen straf geëist

BREDA/HOOGERHEIDE – Een 52-jarige gehandicapte vrouw uit Halsteren was zo aangeslagen door het ongeluk dat ze veroorzaakte dat een straf daar helemaal niets meer aan kan toevoegen. De officier van justitie eiste daarom dinsdag bij de rechtbank in Breda schuldigverklaring zonder straf.

  1. Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Julia blikt terug op één jaar K3: ‘Ik ben zó hard veranderd, qua uiterlijk maar ook als persoon’

    Zangeres Julia Boschman uit Bergen op Zoom mag zich al één jaar een K3'tje noemen. Vlak voor ze de wedstrijd vorig jaar won, gaf ze een interview aan de Belgische tv-zender VTM. En datzelfde interview deed ze nu opnieuw, zoals in bovenstaande video te zien is. Van haar mooiste lichaamsdeel tot hoe vaak ze herkend wordt op straat: wat er is er zoal veranderd in het leven van Julia? ,,Dit is een harde wereld, maar gelukkig is mijn familie er altijd.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom