De Halsterse vriendinnen Elin Been (l.) en Karlijn Slokkers uit Halsteren (allebei 9 jaar) kunnen de Hema niet missen en gingen daarom huis-aan-huis om geld in zamelen om het warenhuis te redden.
Volledig scherm
De Halsterse vriendinnen Elin Been (l.) en Karlijn Slokkers uit Halsteren (allebei 9 jaar) kunnen de Hema niet missen en gingen daarom huis-aan-huis om geld in zamelen om het warenhuis te redden. © Familie Slokkers-Been

Vriendinnetjes (9) zamelen 14,85 euro in om Hema te redden

HALSTEREN - Alle beetjes helpen, toch? Het vooruitzicht dat Hema met al die leuke schoolspulletjes wel eens failliet zou kunnen gaan, is onbestaanbaar voor Karlijn Slokkers en Elin Been. 

  1. Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuinigingsoperatie loopt vertraging op

    Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuini­gings­ope­ra­tie loopt vertraging op

    BERGEN OP ZOOM - Een krappe meerderheid van de gemeenteraad heeft deze week keihard aan de noodrem getrokken en daarmee abrupt een einde gemaakt aan de snelheid waarmee het college nog dit jaar miljoenen wilde bezuinigen. Het college moet zijn huiswerk overdoen en met aparte bezuinigingsvoorstellen komen voor onderwerpen die politiek gevoelig liggen zoals subsidies voor verenigingen en het onderhoud van de stad.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom