Vogels spotten vanaf nieuwe observatietoren in Bergen op Zoom

VideoBERGEN OP ZOOM - Wie graag kijkt naar de Bergse natuur, kan dat vanaf vandaag ook doen vanaf de nieuwe observatietoren bij StayOkay/Natuurpodium. De toren is 18 meter hoog en geeft bezoekers een uitzicht over het bos en het groene dak van het hoofdgebouw. 

De nieuwe toren maakt deel uit van Natuurpoort StayOkay aan de Boslustweg. Dit is een samenwerking tussen gemeente Bergen op Zoom, StayOkay, Natuurpodium en het Klimbos. ,We zijn zeven jaar geleden begonnen met het hele project, omdat StayOkay toe was aan een renovatie. Toen kwam vanuit de gemeente het initiatief voor de samenwerking. In 2016 zijn we begonnen met de realisatie van de toren zelf", aldus Peter de Beer, manager operations bij StayOkay. 

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom