Volledig scherm
Dodelijk ongeval A4. © Anthony De Cock / MaRic Media

Voetganger (61) uit Steenbergen doodgereden op A4 bij Bergen op Zoom

UPDATEBERGEN OP ZOOM - Op de A4 bij Bergen op Zoom is woensdagochtend een 61-jarige man uit Steenbergen om het leven gekomen bij een ongeval. De snelweg was na het ongeval enkele uren afgesloten in de richting van Antwerpen. De A4 ging rond 12.00 uur weer open.

Het ongeluk gebeurde rond 08.40 uur. Volgens de Verkeersinformatiedienst (VID) is een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De vrachtwagenchauffeur kon de man niet meer ontwijken. De trucker raakte niet gewond.

Er stonden urenlang files richting knooppunt Zoomland. Het verkeer vanuit Rotterdam richting Antwerpen kon volgens Rijkswaterstaat beter omrijden via de A15, A16 en E19. Ook het verkeer op de A58 Breda richting Vlissingen stond muurvast, tussen de afslag Wouwse Plantage en Bergen op Zoom-Zuid. De vertraging daar kon oplopen tot ruim anderhalf uur, meldt de ANWB.

Volgens de VID is er een traumahelikopter opgeroepen. Het is nog niet bekend waarom de man uit Steenbergen op de snelweg liep. De politie doet onderzoek op de snelweg.

Volledig scherm
Dodelijk ongeval A4. © Anthony De Cock / MaRic Media
BN DeStem nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom