Volledig scherm
© ANP

Vijf aanhoudingen verricht en vijf rijbewijzen ingenomen tijdens actiedag politie Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Tijdens een actiedag van de politie in Bergen op Zoom zijn dinsdag vijf aanhoudingen verricht. Ook zijn vijf rijbewijzen in beslag genomen en is er ruim 6000 euro aan openstaande boetes geïnd.

De politie heeft onder andere iemand aangehouden die nog een straf uit moest zitten. Tijdens de actiedag zijn ook bekeuringen uitgedeeld aan verschillende automobilisten, onder andere voor losliggende lading, het vasthouden van een telefoon, het rijden met een ingenomen rijbewijs en het rijden zonder verzekering. 

  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom