Biljartvereniging MFC De Biezen, maar ook karateclub Ookami Dojo in Putte groeit als kool. Lastig, het is zo erg druk in hun beider thuishonk De Biezen. Mogelijk start er dit najaar een uitbouw die in 2023 iedereen meer lucht geeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Biljartvereniging MFC De Biezen, maar ook karateclub Ookami Dojo in Putte groeit als kool. Lastig, het is zo erg druk in hun beider thuishonk De Biezen. Mogelijk start er dit najaar een uitbouw die in 2023 iedereen meer lucht geeft. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Verbroedering op tatami en biljartlaken in Putte: ‘Hoop op snelle uitbreiding De Biezen’

PUTTE - Biljartvereniging De Biezen groeit uit zijn vestje, de ‘voordeurdelers’ van Ookami uit hun karatepak. Dus kijken beide clubs uit naar uitbouw van hun Putse thuishonk.

  1. Het ‘monster van Woensdrecht’ blijft achter slot en grendel: ‘Vooral voor vrouwen en meisjes is hij een gevaar’
    PREMIUM

    Het ‘monster van Woensd­recht’ blijft achter slot en grendel: ‘Vooral voor vrouwen en meisjes is hij een gevaar’

    Serieverkrachter en kindermoordenaar Ludo De B. uit Woensdrecht komt niet vrij. De rechter in Breda is het met de behandelaars van de man eens dat de inmiddels 64-jarige De B. nog altijd een gevaar voor de samenleving vormt en onder behandeling moet blijven. ,,De kernproblematiek van zijn stoornis is gebleven. Resocialisatie is niet reëel”, gaven de deskundigen te kennen. Hieronder het relaas van de feiten.
    Woensdrecht

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom