Drukte in de bossen leidt ook in de gemeente Woensdrecht soms tot irritaties tussen wandelaars, fietsers en ruiters. Er klinkt her en der ook verbazing over de vele Belgen in het bos, maar er zijn geen regels om hen te weren.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte in de bossen leidt ook in de gemeente Woensdrecht soms tot irritaties tussen wandelaars, fietsers en ruiters. Er klinkt her en der ook verbazing over de vele Belgen in het bos, maar er zijn geen regels om hen te weren. © archieffoto Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Verbazing en irritatie over vele Belgen in West-Brabantse bossen: ‘Maar ze mogen hier komen’

HUIJBERGEN - De komst van tientallen Belgen met mountainbikes en paardentrailers naar West-Brabantse bossen leidde dit weekend weer tot verbazing en ergernis. Maar handhaven is lastig.

 1. Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’
  PREMIUM

  Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’

  BERGEN OP ZOOM - Het initiatief kwam destijds van jongeren. Na sluiting van het populaire De Botte Hommel was er geen plek meer waar de jeugd naartoe kon. De gemeenteraad omarmde het idee en zo is Gebouw-T geboren. Vandaag exact tien jaar geleden, opende het poppodium voor het eerst de deuren. Die avond nog voor genodigden, maar daarna volgde een uitverkocht openingsweekend. Iedereen wilde wel even met eigen ogen zien wat er aan het Wilhelminaveld was geboren.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Onrust Klokgebouw Eindhoven al stukken minder sinds surveillance: 'Ik ben echt heel blij met ze'
  Play

  Onrust Klokgebouw Eindhoven al stukken minder sinds surveillan­ce: 'Ik ben echt heel blij met ze'

 2. Staat de positie van Steijn onder druk bij kwakkelend NAC?
  Play

  Staat de positie van Steijn onder druk bij kwakkelend NAC?