Windstil Ossendrecht wil geen 5, geen 3, maar slechts 1 windmolen van het ZE-BRA-windpark in de eigen polders toestaan. De twee oostelijke turbines zijn geschrapt, Windstil wil er nog twee weg hebben en slechts één ‘dorpsmolen’ behouden.
Volledig scherm
Windstil Ossendrecht wil geen 5, geen 3, maar slechts 1 windmolen van het ZE-BRA-windpark in de eigen polders toestaan. De twee oostelijke turbines zijn geschrapt, Windstil wil er nog twee weg hebben en slechts één ‘dorpsmolen’ behouden. © illustratie Windstil Ossendrecht

Van 19 naar 17 windmolens, maar zorgen Windstil Ossendrecht over Ze-Bra-park blijven

OSSENDRECHT - De twee turbines van windpark ZE-BRA die oostelijk van de A4 bij Ossendrecht waren gepland, zijn geschrapt uit het plan, dat van 19 naar 17 molens gaat. Actiegroep Windstil Ossendrecht wil echter ook nog af van twee van de drie resterende windmolens op Woensdrechtse bodem.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.