Net als vorig jaar loopt burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (l) deze week mee in een alternatieve tocht voor de Nijmeegse Vierdaagse. Hij roept alle inwoners op om te genieten van de zomer, maar alert te blijven op corona.
Volledig scherm
Net als vorig jaar loopt burgemeester Steven Adriaansen van Woensdrecht (l) deze week mee in een alternatieve tocht voor de Nijmeegse Vierdaagse. Hij roept alle inwoners op om te genieten van de zomer, maar alert te blijven op corona. © archieffoto Tonny Presser/Pix4Profs

Vakantieboodschap: ‘Geniet van zomer, maar blijf alert op corona’, roept burgemeester Woensdrecht op

HOOGERHEIDE - Geniet van de zomer, maar hou je aan de coronaregels en laat je vaccineren. Die vakantieboodschap geeft burgemeester Steven Adriaansen de inwoners van Woensdrecht mee.

  1. Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezenhof Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezen­hof Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Hij staat er zelfverzekerd bij, de linkerhand in de zij en de toeschouwer aankijkend. Militair gouverneur Louis de la Kethulle is terug in Bergen op Zoom, als schilderij dat wordt toegeschreven aan een navolger van de Utrechtse portretschilder Paulus Moreelse. Aangekocht door de Vrienden van het Markiezenhof en zondagochtend in een volle Hofzaal uit de bijbehorende kist bevrijd.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom