Op deze kale vlakte achter het gemeentehuis in Hoogerheide stond gebouw Kromstraat 4. Bij de sloop deze zomer dacht het college nog aan drie vrije kavels, maar de Woensdrechtse raad wil hier nu acht starterswoningen laten bouwen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op deze kale vlakte achter het gemeentehuis in Hoogerheide stond gebouw Kromstraat 4. Bij de sloop deze zomer dacht het college nog aan drie vrije kavels, maar de Woensdrechtse raad wil hier nu acht starterswoningen laten bouwen. © Pix4Profs/Tonny Presser

Vaart maken met starterswoningen in Hoogerheide, vindt raad: ‘Unieke kans op mooie locatie’

HOOGERHEIDE - Huiswerk om de bouw van acht huizen voor starters mogelijk te maken aan de Kromstraat in Hoogerheide. Die opdracht krijgt het Woensdrechtse college van de gemeenteraad.

  1. Geëmotioneerde Hugo Kramer in rechtszaak overval-Hrieps: ‘we zijn geruïneerd door deze bende’

    Geëmotio­neer­de Hugo Kramer in rechtszaak over­val-Hrieps: ‘we zijn geruïneerd door deze bende’

    MIDDELBURG - In de rechtbank in Middelburg is dinsdag een begin gemaakt van de rechtszaak tegen acht mannen die verdacht worden van betrokkenheid bij de gewelddadige geldroof na muziekfestival Hrieps. Van de acht waren er vier aanwezig. Op vragen van de rechter zeiden de mannen van niks te weten of beriepen ze zich op hun zwijgrecht. Hrieps-organisator Hugo Kramer las een emotionele verklaring voor. ,,We zijn volledig geruïneerd door deze gewelddadige roofbende.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom