Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Tweetal (16) zit vast na verkeersruzie in Tholen

THOLEN/OUD-VOSSEMEER - Twee 16-jarigen zijn dinsdag gearresteerd in Tholen na een verkeersruzie. Dat meldt de politie, die spreekt van ‘verkeersagressie’. De gemoederen raakten rond 16.30 verhit op het Terreplein.

Het conflict ontstond tussen de twee verdachten en de inzittenden van een auto. Een omstander (61) uit Oud-Vossemeer, die later aangifte zou doen, mengde zich ook in de ruzie. ,,Een tweede scooterrijder (16) mengde zich ook. Het leidde tot onenigheid”, aldus de politie. Omstanders moesten de partijen uit elkaar halen.

Ondertussen was de politie gewaarschuwd. Agenten kwamen ter plekke op het plein, maar de scooterrijders van 16 waren er op dat moment vandoor. ,,De omstander deed aangifte van geweld tegen goederen. De politie stelde een onderzoek in en haalden de minderjarigen op. Zij zitten vast voor nader onderzoek.”

  1. Modelbouwers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’
    PREMIUM

    Modelbou­wers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’

    BERGEN OP ZOOM - Elke belastingaanslag is het einde voor Modelspoorclub Bergen op Zoom. Dat wil Guust Hermans nog eens benadrukken nu duidelijk is geworden dat de vereniging geen aanslag voor reclamebelasting heeft gekregen van de gemeente, maar voor de ozb, de rioolheffing, waterschapsbelasting en voor de bijdrage aan het ondernemersfonds voor het winkelpand in de Fortuinstraat dat als clublokaal wordt gebruikt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom