Volledig scherm
© Guido van der Heijden

Twee gewonden bij eenzijdig ongeval bij Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - De politie en ambulance zijn in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een eenzijdig ongeval bij van Oud-Vossemeer. 

Het ongeluk vond plaats aan de Broeksedijk in het buitengebied van Oud-Vossemeer. Het voertuig raakte door nog onbekende oorzaak op zijn zijkant in de sloot onderaan de dijk. Allebei de inzittenden raakten gewond en zijn door de ambulancedienst nagekeken. Geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis, maar kregen wel het advies om zich na te laten kijken door een huisarts. Een bergingsbedrijf heft het voertuig met een kraantje uit de sloot getakeld.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dag Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Dag Bergen op Zoom

    Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt voor BN DeStem houd ik het op 18 juli voor gezien. Officieel ga ik op 1 september uit dienst, maar ik heb nog de nodige vakantiedagen op te souperen tot dat moment. Etten-Leur, Roosendaal, Rucphen, Oosterhout, Drimmelen, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Dongen. Ik heb ze allemaal een keertje onder mijn hoede gehad voordat ik in 2012 adjunct-hoofdredacteur werd. Eind 2015 strijk ik neer in Bergen op Zoom waar ik mijn voorlopig laatste jaren als journalist heb doorgemaakt. Een genot. Want wat is dit toch een mooie stad. Voor mij de mooiste plek waar ik heb gewerkt in al die jaren. Wat ik straks ga doen, ik weet het nog niet. Mocht u een leuke baan weten in de communicatiehoek, ik hoor het graag. Maar ik ga dit jubelstadje en zijn inwoners missen. Wat precies? Nou vooruit. Zomaar een lijstje, in willekeurige volgorde:

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom