Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Sacha Wunderink

Twee gaslekken op Tholen

THOLEN - De brandweer heeft woensdag twee gaslekken gedicht op Tholen.

Het eerste lek ontstond rond 9.30 uur bij werkzaamheden aan de Plantagestraat in Tholen. De brandweer verrichtte enkele metingen, maar er werden geen gevaarlijke concentraties gemeten. Netbeheerder Enduris dichtte het gaslek.

De tweede melding kwam rond 16:30 uur vanuit de Voorstraat in Sint-Philipsland. In een woning werd gas geroken. De brandweer kwam ter plaatste en vond een kleine lekkage, die eveneens door Enduris is gedicht. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom
    video

    Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Wat ging er door het hoofd van de Canadese militairen die in de Tweede Wereldoorlog naar Europa kwamen om te vechten? ,,Waarom besloten ze om te gaan vechten? Wat waren hun verwachtingen voor de toekomst?” Dat schoot Mark de Robertis als eerste binnen toen hij de Canadese begraafplaats in Bergen op Zoom zag. De Canadese tiener was een van de tachtig mensen die woensdag het ereveld bezochten. Een koor, samen met hun ouders, afkomstig van jongensschool Crescent School in Toronto.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom