Trotse ouders van K3 Julia: ‘We hebben een mooi mixje in elkaar gezet en dan komt er een K3’tje uit’

VIDEOBERGEN OP ZOOM - Apetrots, zijn ze in Bergen op Zoom op het nieuwe K'tje van K3,Julia Boschman. Haar ouders voorop uiteraard, maar de hele culturele sector juicht omdat 'de stad van stoet en spel', zó'n talent heeft voortgebracht.

 1. Kun jij deze K3-liedjes nog meezingen? Doe de quiz!

  Kun jij deze K3-lied­jes nog meezingen? Doe de quiz!

  De kans dat de vervangster van Klaasje Meijer een Brabantse wordt, zit er dik in. Aanstaande zaterdag wordt de finale van 'K2 zoekt K3' uitgezonden en strijden de vier laatste overgeblevenen voor een plekje in de nieuwe K3-formatie. Onder hen Diede van den Heuvel (21) uit Someren en Julia Boschman (19) uit Bergen op Zoom. Zij kennen alle K3-liedjes inmiddels uit hun hoofd, maar hoe zit het met jouw (nostalgische) muziekkennis? Test het met deze quiz.
 2. Julia (19) uit Bergen op Zoom maakt K3 weer compleet
  Play
  video

  Julia (19) uit Bergen op Zoom maakt K3 weer compleet

  Na weken vol optredens en beoordelingen van de juryleden is vanavond bekend geworden wie het nieuwe lid wordt van meidengroep K3. Amy en Julia wisten met een meerderheid van de publieksstemmen in de finale te belanden, maar Hanne en Marthe waren de beslissende factor. Zij kozen voor de 19-jarige Julia Boschman uit Bergen op Zoom, die vanaf nu officieel naast de twee dames op het podium mag schitteren en een compleet nieuw leven tegemoet gaat. ,,Dromen komen uit”, jubelde ze.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom