Buitenzwembad De Melanen draait een bovengemiddeld zomerseizoen 2019, met name dankzij een extreem drukke maand juni. Het Halsterse bad werd in de kaart gespeeld door het warme weer en de blauwalg in de buitenwateren.
Volledig scherm
PREMIUM
Buitenzwembad De Melanen draait een bovengemiddeld zomerseizoen 2019, met name dankzij een extreem drukke maand juni. Het Halsterse bad werd in de kaart gespeeld door het warme weer en de blauwalg in de buitenwateren. © archieffoto Chris van Klinken / Pix4Profs

Topseizoen Halsters zwembad Melanen ‘dankzij’ hitte en blauwalg

HALSTEREN - Buitenzwembad De Melanen in Halsteren stevent af op een bovengemiddeld seizoen dankzij een recordaantal topdagen met volle bezetting van zo'n 1500 bezoekers. ,,Met name juni is een extreem drukke maand geweest door de hitte en door blauwalg in het buitenwater", vertelt manager Walter van Krieken.

 1. Thuiswerken beu? Erik biedt gratis werkplek voor studenten en werkende ouders
  PREMIUM

  Thuiswer­ken beu? Erik biedt gratis werkplek voor studenten en werkende ouders

  BERGEN OP ZOOM - Hij is 35, heeft twee jonge kinderen en een derde is op komst. Erik van den Bergh, directeur van Bergh Bouwsystemen, begrijpt als geen ander dat de druk op thuiswerkende ouders en studenten steeds groter wordt door de aanhoudende coronacrisis. ,,Ik zie het in mijn vriendengroep en kennissenkring.” Daarom biedt hij vanaf nu twee gratis coronaproof werkplekken aan op het eigen bedrijventerrein.
 2. Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningenflat op
  PREMIUM

  Kleurrijke tekeningen op deuren: kunstenaar Iwaz en bewoners vrolijken Heiningen­flat op

  BERGEN OP ZOOM - Wat je zelf maakt, daar blijf je van af. Dat maak je niet zo snel kapot. Zeker niet als kinderen het hebben gemaakt. Dat is het idee achter het deurenproject in de Heiningenflats in Bergen op Zoom. Die zijn voorzien van kleurrijke tekeningen en nu tot een soort van ‘kunst’ verheven. Dat gaat niet alleen vandalisme tegen. Het zorgt ook nog eens voor meer verbondenheid.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouilleren door de stad
  Play

  FC Den Bosch supporters helpen politie en patrouille­ren door de stad

 2. Brabantse winkeliers bereiden zich voor op rellen
  Play

  Brabantse winkeliers bereiden zich voor op rellen