Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursvoorzitter Conny Helder van tanteLouise doet haar best om verpleeghuiszorg te organiseren in Halsteren. Het gedateerde Huize St. Elisabeth heeft in de huidige vorm geen toekomst. © tanteLouise

Toekomst Huize Elisabeth in Halsteren: kleiner en alleen nog voor verpleegzorg

HALSTEREN - Zorginstelling tanteLouise zet in op behoud van een zorgvoorziening in Halsteren. Maar het toekomstige Huize St. Elisabeth heeft minder bedden die bovendien uitsluitend bedoeld zijn voor verpleegzorgpatiënten.

Dat zegt bestuursvoorzitter Conny Helder van tanteLouise desgevraagd naar aanleiding van geluiden in Halsteren dat het gedateerde St. Elisabeth tegen de vlakte gaat als onderdeel van een groter plan om regionaal te schuiven met locaties en bedden. Vraag is wat dit gaat betekenen voor Halsteren.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom