Volledig scherm
PREMIUM
Bestuursvoorzitter Conny Helder van tanteLouise doet haar best om verpleeghuiszorg te organiseren in Halsteren. Het gedateerde Huize St. Elisabeth heeft in de huidige vorm geen toekomst. © tanteLouise

Toekomst Huize Elisabeth in Halsteren: kleiner en alleen nog voor verpleegzorg

HALSTEREN - Zorginstelling tanteLouise zet in op behoud van een zorgvoorziening in Halsteren. Maar het toekomstige Huize St. Elisabeth heeft minder bedden die bovendien uitsluitend bedoeld zijn voor verpleegzorgpatiënten.

Dat zegt bestuursvoorzitter Conny Helder van tanteLouise desgevraagd naar aanleiding van geluiden in Halsteren dat het gedateerde St. Elisabeth tegen de vlakte gaat als onderdeel van een groter plan om regionaal te schuiven met locaties en bedden. Vraag is wat dit gaat betekenen voor Halsteren.

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom