Oliebollen, suikerspinnen, poffertjes, churros, aardbeien met chocola, zuurstokken, nougat en kip aan het spit: dit en meer is te verkrijgen in de Calandweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Oliebollen, suikerspinnen, poffertjes, churros, aardbeien met chocola, zuurstokken, nougat en kip aan het spit: dit en meer is te verkrijgen in de Calandweg. © Pix4Profs/Marina Popova

Toch een klein beetje kermis: ondernemers in Bergen op Zoom met kramen de straat op

BERGEN OP ZOOM - In coronatijd is er niet veel te doen in Bergen op Zoom. Maar de Calandweg bruist op woensdag en in het weekend van de gezelligheid. Kermisondernemers bieden hun lekkernijen aan in wat momenteel de lekkerste straat van Bergen is.

  1. Bergs kermisgezin is onzekerheid beu: ‘We willen weg, een kermis draaien, mensen vermaken. Het kan’
    PREMIUM

    Bergs kermisge­zin is onzeker­heid beu: ‘We willen weg, een kermis draaien, mensen vermaken. Het kan’

    BERGEN OP ZOOM - Al generaties lang trekt de familie De Poorter met attracties door het land. Met als thuisbasis Bergen op Zoom, waar ze in normale tijden twee tot drie maanden per jaar wonen. Vanwege corona zijn ze nu al ruim een jaar aan huis gekluisterd. Met frisse tegenzin want het kermisbloed stroomt door hun aderen. Het liefst pakken ze vandaag hun boeltje in om morgen ergens op te bouwen. ,,Geef me een uur en we zijn vertrokken", verzucht moeder Carola.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom