Theatergroep Cameleon bestaat 30 jaar.  Voorzitter Ad Vermeulen (links) stopt na 30 jaar als spelend lid. Verder op de foto vlnr Esther, oprichters Hennie en Lenie, zang en muziek Kees en choreograaf Lieke.
Volledig scherm
Theatergroep Cameleon bestaat 30 jaar. Voorzitter Ad Vermeulen (links) stopt na 30 jaar als spelend lid. Verder op de foto vlnr Esther, oprichters Hennie en Lenie, zang en muziek Kees en choreograaf Lieke. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Theatergroep Cameleon bestaat 30 jaar: ‘Iedereen straalt op het podium’

STEENBERGEN - ,,Of wij toen dachten dat Cameleon zo lang zou blijven bestaan, echt niet!” Oprichters Hennie Stoeldraijer en Lenie Uitdewilligen zijn wel trots dat de theatergroep nu dertig jaar bestaat.

  1. Surpriseloop zonder Sinterklaas en uitslagen

    Surprise­loop zonder Sinter­klaas en uitslagen

    HALSTEREN - De Surpriseloop van atletiekvereniging Olympia was dit jaar anders dan anders. Geen Sinterklaas die het startschot loste, geen pieten aan de start en geen winnaars. ,,We hadden dit jaar wat handjes tekort in de organisatie”, zegt voorzitter Robin Jonkers. ,,Maar we wilden de wedstrijd ook niet skippen. Dus hebben we het wat kleinschaliger aangepakt.” Door corona heeft de vereniging wat leden verloren en de werkgroep die normaal gesproken de Surpriseloop organiseert is gestopt. Voor Olympia was het daarom noodzakelijk even pas op de plaats te maken. ,,Daarom is het geen wedstrijd, maar meer een sportieve zondag”, verduidelijkt de voorzitter. ,,Maar volgend jaar willen we een nieuwe werkgroep formeren en dan twee officiële wedstrijden organiseren: de Oranjeloop en de Surpriseloop.” De Surpriseloop vanaf het parkeerterrein bij Monkey Town in Halsteren trok ondanks het druilerige weer en de geminimaliseerde editie toch nog ongeveer veertig deelnemers.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom