The MusiCompany stond in november met de musical 'how to succeed' op de planken van de Maagd.
Volledig scherm
The MusiCompany stond in november met de musical 'how to succeed' op de planken van de Maagd. © Nick Franken

The MusiCompany kiest voor Elvis Presley

BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gaat dit jaar de musical All Shook Up opvoeren. Een productie waar Elvis Presley geen een keer in genoemd wordt, maar waarin zijn bekendste hits het verhaal luchtig aan elkaar rijgen. Het is de tiende musical voor de club.

Hoofdrolspeler Chad strandt door motorpech in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwelijk schoon, brengt hij al snel meerdere mensen uit hun gewone doen. Natalie bijvoorbeeld, het stoere meisje dat zijn motor repareert. Zij droomt ervan om de wijde wereld in te trekken en ziet in Chad haar ideale reisgezel.

Twee weekenden

De vorige musical die de musicalvereniging speelde was How To Succeed in Business Without Really Trying, een onbekende productie die desondanks toch aansloeg bij het publiek, zegt de club. Met All Shook Up voegt The MusiCompany weer een vrolijke voorstelling toe aan de reeks feelgood musicals die al op de planken is gebracht. Dit jaar verdeelt de vereniging de voorstellingen over twee weekenden: 7 en 8 november en 12 t/m 15 november. Kaarten zijn vanaf april verkrijgbaar op de website van De Maagd. 

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom