Volledig scherm
© Irma van Schaijk

The MusiCompany Bergen op Zoom speelt Grease

BERGEN OP ZOOM - Grease wordt de nieuwste productie die The MusiCompany in november op de planken zal brengen. Dit maakte voorzitter Jan Berends donderdagavond bekend in de repetitieruimte aan De Blokstallen in Bergen op Zoom.

"The MusiCompany is creatief, enthousiast, talentvol en muzikaal," zei Berends tijdens de kick off. De vereniging heeft jonge en meer ervaren leden, een mooie combinatie, aldus Berends.

Tijdens de bijeenkomst keek de voorzitter terug op 15 jaar The MusiCompany, met producties als Wat Zien ik, Sister Act, The Wedding Singer en Footloose. Met The Wedding Singer won The MusiCompany een award voor Beste mannelijke hoofdrol. En ook met de laatste productie, Legally Blonde, was de vereniging weer genomineerd voor een award. In het verleden bracht TMC vaak om het jaar een nieuwe productie, maar voortaan komt er ieder jaar een nieuwe musical op de planken, beloofde Berends.

De leden lieten donderdag (na twee repetities) al een eerste dansact zien: het bekende slotnummer van Grease: 'We go together'. De musical zal te zien zijn van 8 t/m 11 november.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van BN DeStem en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Stormbaan bij SC Kruisland geopend: Tokkelend naar een goddelijk lichaam
    Video

    Stormbaan bij SC Kruisland geopend: Tokkelend naar een goddelijk lichaam

    Met supporters als Cees den Ridder kan elke vereniging in zijn nopjes zijn. De Roosendaler onthulde maandag met zijn vrouw Yvonne een wel heel mooi cadeau voor het terrein van SC Kruisland: een stormbaan. ,,Wij geloven in jonge mensen'', zegt Den Ridder. De fraaie houten stormbaan met alles erop en eraan is maandagmiddag feestelijk onthuld en vanaf nu te gebruiken door scholen en verenigingen in Kruisland en natuurlijk ook door de leden van SC Kruisland.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom