Volledig scherm
PREMIUM
Stockfoto. © Getty Images

Terug van weggeweest: Radio Kleine Tour

STEENBERGEN - Voor de eerste keer in 1981. Voor de laatste keer in 2013. Voor de allerallerlaatste keer in 2019: Radio Kleine Tour komt dit jaar nog één keer terug. Vanwege het 50-jarig jubileum van de wielerronde.

Het begon als een ludiek idee, een jaar of drie geleden. Oud-radiomaker Mark Koenraadt plaatste een bericht op social media. ,,’Zou het niet leuk zijn als Radio Kleine Tour terugkwam?’ vroeg ik op Facebook”, vertelt Koenraadt. ,,Daar heb ik veel reacties op gehad. Toen ben ik met Peter de Bruin, ook oud radio-maker, gaan samenzitten en hebben we oud-medewerkers opgespoord.”

  1. Modelbouwers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’
    PREMIUM

    Modelbou­wers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’

    BERGEN OP ZOOM - Elke belastingaanslag is het einde voor Modelspoorclub Bergen op Zoom. Dat wil Guust Hermans nog eens benadrukken nu duidelijk is geworden dat de vereniging geen aanslag voor reclamebelasting heeft gekregen van de gemeente, maar voor de ozb, de rioolheffing, waterschapsbelasting en voor de bijdrage aan het ondernemersfonds voor het winkelpand in de Fortuinstraat dat als clublokaal wordt gebruikt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom