De heropening van zwembad De Schelp op 2 september 2019 verliep voor de zwemmers misschien feestelijk, maar al op die dag waren de technische storingen niet van de lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
De heropening van zwembad De Schelp op 2 september 2019 verliep voor de zwemmers misschien feestelijk, maar al op die dag waren de technische storingen niet van de lucht. © peter van trijen/pix4profs

Technische problemen Bergs zwembad De Schelp veel erger dan tot nu naar buiten gebracht

BERGEN OP ZOOM - De technische problemen in zwembad De Schelp zijn veel ernstiger dan tot nu toe naar buiten gebracht. Ook de brandveiligheid is niet op orde. Dat blijkt uit een ‘feitenrelaas’ dat het Bergse college van B en W heeft gedeeld met de gemeenteraad.

  1. Dankzij het Amphia en de F35 krijgt de Miljoenennota toch nog een West-Brabants tintje
    PREMIUM

    Dankzij het Amphia en de F35 krijgt de Miljoenen­no­ta toch nog een West-Bra­bants tintje

    BREDA - Hé, daar duikt het Amphia Ziekenhuis op in de Miljoenennota. Het Bredase ziekenhuis mag met negen andere medische instellingen 10,6 miljoen euro verdelen om een ‘zorgnetwerk’ op te zetten. Met zijn allen moeten ze een middel vinden om te voorkomen dat bacteriën resistent worden voor antibiotica. Zo staat het in de begroting voor 2021 van het ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom