Met steun van de gemeente voor jeugdactiviteiten is er een tent gezet achter het gemeentehuis in Hoogerheide waar de Totally Dance Company in de semi-buitenlucht kan trainen voor hun dansuitvoering.
Volledig scherm
Met steun van de gemeente voor jeugdactiviteiten is er een tent gezet achter het gemeentehuis in Hoogerheide waar de Totally Dance Company in de semi-buitenlucht kan trainen voor hun dansuitvoering. © Pix4Profs/Tonny Presser

TDC danst weer, nu in de semi-buitenlucht: ‘We hebben flink bekijks’

Het is een noodoplossing, maar de Hoogerheidese dansvereniging Totally Dance Company (TDC) is er maar wat blij mee. Vanaf deze week kan TDC trainen in een tent achter mfc Kloosterhof in Hoogerheide. 

 1. Gezondheidseffecten omwonenden onduidelijk; onderzoek naar CO2-afvang bij SUEZ moet beter

  Gezond­heids­ef­fec­ten omwonenden onduide­lijk; onderzoek naar CO2-af­vang bij SUEZ moet beter

  ROOSENDAAL - Het plan om CO2 en restwarmte van afvalverbrander SUEZ in Roosendaal te gebruiken in de glastuinbouw bij Dinteloord, is onvoldoende onderbouwd. Zo moeten er mogelijk buisleidingen voor worden aangelegd, maar is onduidelijk wat bijvoorbeeld een lekkage betekent voor de gezondheid van omwonenden. Dat zegt de Commissie voor de milieueffectrapportage (MER), die de provincie Brabant adviseert.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur

 2. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten