Volledig scherm
© ANP

Tanken voor 70 cent per liter in Huijbergen

HUIJBERGEN - Benzine duur? Niet in Huijbergen bij het volautomatische benzinestation van autobedrijf Loos. Daar koste afgelopen vrijdagavond een liter benzine slechts 0,70 euro. 

De wel zeer goedkope benzineprijs werd al snel bekend op de digitale snelweg, wat er toe leidde dat er filevorming was voor de pomp van Loos. Helaas was het om 22.00 uur alweer gedaan met de spotgoedkope brandstof. 

Foutje

Quote

In plaats van een 1 heb ik een 0 ingetypt

Peter Loos

"Ik heb een voor mij vervelend foutje gemaakt", zegt Peter Loos. Hij past via de computer elke dag de schommelende prijs van de benzine aan. "In plaats van een 1 heb ik een 0 ingetypt en dat bedrag komt dan automatisch ook op het grote bord naast de pomp te staan." 

Druk

Het viel hem vrijdagavond op dat het wel heel erg druk was bij de pomp. "En dan vooral met mensen die anders nooit bij mij tanken." Om 22.00 uur kreeg hij een telefoontje van een goede klant die hem er op attendeerde dat de benzineprijs wel erg laag was. "Ik heb toen gelijk de prijs weer aangepast." 

Zielig

Hij vindt het een beetje zielig dat dorpsgenoten die anders nooit bij hen tanken ineens bij hem voor de pomp stonden. "Eén ding weet ik zeker en dat is dat ik deze fout nooit meer zal maken." Hoeveel verlies hij heeft geleden weet hij niet precies. "Dat zijn zeker honderden euro's."

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom