Volledig scherm
PREMIUM
Artist impressions van de appartementen in de Petrus en Pauluskerk in Dinteloord. © Architectenbureau Dinant

Straks wonen in Petrus en Paulus: bouw appartementen in Dinteloord start in 2020

DINTELOORD - De bouw van appartementen in de voormalige Petrus en Pauluskerk in Dinteloord gaat in het eerste kwartaal van 2020 van start. De gemeente Steenbergen heeft inmiddels de omgevingsvergunning verstrekt.

De Amsterdamse ontwikkelaar Paul Dinant heeft een bouwbedrijf en installatiebedrijf geselecteerd. Dinant verwacht dat de bouw ruim een jaar in beslag neemt. De voorbereidingen zijn in volle gang en vragen de nodige zorgvuldigheid. ,,Bouwen in een oude kerk is veel gecompliceerder en duurder dan nieuwbouw op bouwrijpe grond.”

  1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
    PREMIUM

    Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

    BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom