Volledig scherm
PREMIUM
De Beek, rechts het parkeerterrein dat vaak te klein is. Links de Beeklaan die vaak vol geparkeerde auto's staat. © Google Maps

‘Stop parkeerchaos bij De Beek’

HALSTEREN - Voetbalclubs RKSV Halsteren en VVC’68 moeten zelf op zoek naar oplossingen om de parkeerchaos op de Beeklaan in Halsteren aan te pakken. Dat is de strekking van een brandbrief die de Dorpsraad aan beide clubs stuurt.

Ook de Halsterse Tennis Vereniging krijgt een brief, hoewel HTV zelf niet voor overlast rond het sportpark zorgt. Met name tijdens grote toernooien is het parkeerterrein van sportpark De Beek veel te klein Het gevolg is dat door bezoekers massaal op de nabijgelegen Beeklaan wordt geparkeerd. Vaak aan beide zijden.

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom