Volledig scherm
Peter de Koning maakt met kettingzaag van allerlei kunstwerken uit hout. Zijn het geen houten piemels dan komen er wel levensgrote schaakstukken uit te voorschijn.foto Jan van Zuilen

Steenbergenaar begint klaagsite over ambtenaren

STEENBERGEN - Houtkunstenaar Peter de Koning lanceert binnenkort een website waarop iedereen terecht kan met klachten over Steenbergse ambtenaren.

De Koning zegt slechte ervaringen te hebben. "In sommige gevallen hebben ambtenaren de zaak compleet belazerd. Ze houden elkaar de hand boven het hoofd, luisteren niet maar worden ook niet gecontroleerd. Als er fouten zijn gemaakt, worden die in de doofpot gestopt.", zegt hij.

Digitale klaagmuur

Met zijn digitale klaagmuur hoopt hij 'slechte ambtenaren' waarover veelvuldig wordt geklaagd een naam en een gezicht te geven. Bedoeling is dat op termijn elke gemeente een eigen site krijgt. "Zodat de rotte appels eruit worden gehaald", zegt hij. www.slechteambtenaar.nl gaat binnenkort de lucht in.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom