Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoners hebben veel overlast van aardappelhandel Kouters. Er zijn bijvoorbeeld veel vrachtwagens die op straat geparkeerd staan. © Evi van der Zee

Stap naar rechter: Kouters Aardappelhandel uit Dinteloord wil uitbreiden

DINTELOORD/BREDA- Kouters Aardappelhandel in Dinteloord wil twaalf avonden per jaar de mogelijkheid om maximaal vijf vrachtwagens na 19.00 uur naar en van haar bedrijfsterrein te laten rijden. Omdat de gemeente Steenbergen dat weigert, probeert Kouters dat alsnog via de Bredase rechter af te dwingen.

Quote

De omwonenden ervaren geluids­over­last door ventilato­ren en vrachtwa­gens en hebben last van vliegjes, stof en stank

De aardappelhandel aan de Havenweg ligt al een tijd overhoop met de buren en de gemeente. De omwonenden ervaren geluidsoverlast door ventilatoren en vrachtwagens en hebben last van vliegjes, stof en stank. Reden voor de gemeente in februari dit jaar in te grijpen en het bedrijf twee dwangsommen op te leggen. Een vanwege geluidsoverlast, de ander omdat chauffeurs bleven overnachten op het terrein.

  1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
    PREMIUM

    Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

    BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom