Staatssecretaris Van Ark bezoekt Ricoh in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Meer mensen met een beperking aan het werk krijgen en werkgevers helpen dat mogelijk te maken. Dat is de missie van staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Ze nam deze donderdag een kijkje in de keuken van Ricoh, groot leverancier van onder meer kopieerapparaten en printers.  

,,Maatschappelijk ondernemen zit bij ons in het DNA", zegt Eugene Kersjes, vice president van Ricoh. ,,Het gaat om meer dan alleen geld verdienen. Zorg voor de medemens staat bij Ricoh hoog in het vaandel.” Langdurig werklozen, mensen met een beperking en mensen die via het werkvoorzieningschap (WVS)  worden geplaatst, kunnen bij Ricoh terecht. 

  1. Recordaantal fluitketelschuivers op de ijsbaan in Hoogerheide
    video

    Recordaan­tal fluitketel­schui­vers op de ijsbaan in Hoogerhei­de

    HOOGERHEIDE - Een heerlijk woord is het: fluitketelschuiven. Qua woordwaarde (46 punten!) laat het bij Scrabble het vergelijkbare curlen (16 punten) ver achter zich. Maar die sport heeft dan wél weer een Olympische status. In Hoogerheide is het fluitketelschuiven in elk geval erg populair. Maar liefst 17 teams verzamelen zich zaterdag op de ijsbaan voor de strijd om de derde fluitketelschuivenbokaal. ,,Een recordaantal deelnemers’', zegt Bram Beening van de organisatie.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom